Blog over online printen

D-I-Y onlinewinkel: doosjes laten bedrukken

by Claudia Collins

Doosjes op maat drukken

Een belangrijk element van een succesvol bedrijf is de allround uitstraling. Van het product tot de verpakking is het erg belangrijk om te zorgen voor een goed design voor een professionele uitstraling. Bijvoorbeeld de dozen als verpakkingsmateriaal van de producten zijn erg belangrijk. Het is de eerste indruk wat mensen van een product hebben. In deze blogpost geef ik informatie en tips over doosjes laten bedrukken. Lees gauw verder en lees over alle mogelijkheden om doosjes te laten bedrukken.

Zelf ontwerpen en afdrukken

Wanneer je een beetje handig bent met grafische vormgeving of een grafisch ontwerper in jouw team hebt, kun je eenvoudig zelf een ontwerp ontwikkelen. Het is een goedkope optie wanneer je zelf het ontwerp maakt en voor doosjes laten bedrukken. Je hebt de vrijheid om te kiezen waar je doosjes laat bedrukken en hebt zo een goed overzicht. Het kost misschien iets meer tijd, maar is veruit de goedkoopste optie.

Ontwerpsites

Een eenvoudige manier van doosjes laten bedrukken, zijn ontwerpsites. Bij deze sites kun je zelf het formaat kiezen en deze online ontwerpen. De sites hebben ontwerptools waarmee je eenvoudig lettertypes en stijlen mee kunt kiezen en zo binnen een paar klikken een doosje kunt ontwerpen. Je wordt stap voor stap geholpen bij het ontwerpen en het ziet er al snel stijlvol uit. Zeker wanneer je geen verstand hebt van grafische vormgeving is dit de beste oplossing. Daarnaast worden de doosjes ook gedrukt en geleverd. Je hebt er verder geen omkijken meer naar. Het is veruit de snelste en meest eenvoudige manier van doosjes laten bedrukken.

Zelfstandige bedrijven

Ook zijn er particuliere bedrijven die helpen bij het ontwerpen en drukken van verpakkingsmaterialen. Zeker voor kleinere bedrijven is dit een mooie optie om samen te werken. Dit bedrijf kan dan zorgen voor het ontwerp en de doosjes zelf afdrukken. Je kunt zo van hun expertise en hebt een mooie samenwerking. De uitstraling is haast het belangrijkste wil je jouw bedrijf of product een succes laten worden. Een goede uitstraling gaat helemaal door tot de verpakking van het product. Een verpakking kun je zelf ontwerpen wanneer je een beetje handig bent met grafische vormgeving, maar anders zijn er genoeg ontwerpsites waar je stap voor stap wordt geholpen bij het ontwerpproces. Op deze manier hoef je ook niet op zoek naar een drukker, maar worden de dozen gelijk afgedrukt en opgestuurd. Het is de meest eenvoudige manier van het bedrukken van doosjes. Doosjes laten bedrukken is een belangrijk element voor een goede uitstraling van jouw product en bedrijf.

Voor meer informatie spreek met Irefisa BV.

Delen