Blog over online printen

V-borden (verkoopborden) laten maken

by Claudia Collins

V-borden maken is belangrijke promotie

Verkoopborden, ook wel v-borden, genoemd zijn zeer belangrijk als je je huis wilt verkopen. Je huis heeft namelijk veel reclame nodig, want daarmee vergoot je de kans dat je huis wordt verkocht. Het is daarom ook belangrijk dat je een mooi verkoopbord bij je huis hebt staan. Als je verkoopborden hebt die er niet uitzien, is de kans groot dat je huis ook niet wordt verkocht. Stel je voor dat je bezoekers hebt die wel interesse hebben in je huis, maar daardoor afgeweerd worden. Je hebt een prachtig huis en bent er trots op, maar je hebt een verkoopbord dat er niet uitziet. Met de verkoopborden representeer je namelijk het huis en daar hechten eventuele kopers veel waarde. Gelukkig zijn er vele plekken waar je goede v-borden kunt laten maken. 


De kosten van de verkoopborden

De kosten van de verkoopborden variëren nogal per bedrijf. Maar de meeste borden kosten rond de 50 euro. Voor dat geld word je verkoopbord op de voor-en achterkant bedrukt. Het is mogelijk om er allerlei verschillende dingen op te zetten. Bijvoorbeeld je adresgegeven, maar ook je telefoonnummer of e-mailadres. Het is van belang dat dit met koeienletters erop staat. Want stel dat mensen langsrijden met de auto, dan willen ze wel kunnen zien wat de precieze contactgegeven zijn. Straks loop je door dit kleine foutje een geweldige verkoopbod mis. 


Verschillende soorten lay-out

De v-borden zijn vaak in verschillende soorten lay-out verkrijgbaar. Enerzijds heb je full-colour, anderzijds heb je natuurlijk ook zwart-wit. De prijs varieert. Voor full-colour betaal je uiteraard meer dan voor een zwart-wit v-bord. Toch is een full-colour wel aan te raden, omdat mensen dan automatisch sneller kijken. Een zeer opvallende kleur is dus van groot belang voor je verkoopbord. Mensen moeten de omgeving van zich afsluiten en de ogen direct richten op dat prachtige bord dat je in de tuin hebt staan. Goede kleuren zijn bijvoorbeeld: paars, geel, groen en andere felle kleuren. Maar als je wilt kun je uiteraard voor verschillende kleuren kiezen. Zo kun je neutrale kleuren combineren met felle kleuren om er een leuk effect aan mee te geven. Zo ziet het er enerzijds opvallend uit, maar anderzijds ook zeer professioneel. Het is van belang om geen zelfgemaakt bord neer te zetten. Dit kan namelijk een slechte indruk geven. Hoe zou het huis er wel niet uitzien als het bord er zo haveloos uitziet, zullen eventuele kopers dan kunnen denken. En dat wil je natuurlijk niet als je je huis graag wilt verkopen. Vaak kunnen ze worden verzonden, maar ook opgehaald.

Wil je deze v-borden online bestellen? Kijk dan op Vegron.

Delen